Pes bobines PLA buides

Des de fa un temps, tinc una impressora 3D, ben senzilleta pero serveix per les coses que la he fet servir, algun altre dia explicaré alguna cosa sobre això. El cas es que faig servir octoprint per a gestionar les impressions i no fa gaire vaig descobrir el plugin Filament Manager, que serveix per portar control dels filaments que tens i veure quant te'n queda de cada.

El cas es que com que ja tenia les bobines començades, vaig haver d'omplir les dades d'inici "a ull", i no han acabat de quadrar. Al filament manager li marques la bobina que estas utilitzant i ell sol va descomptant. Quan arribes al final d'una bobina, si vols imprimir alguna cosa que requereix més plàstic del que tens t'avisa abans de posar a imprimir, i en qualssevol moment pots veure com vas d'estoc mirant a la pàgina del plugin:

Molt pràctic, per a les bobines noves ja et diuen el pes de plastic per a imprimir que porten, però per a poder saber quant n'hi ha a les bobines començades, caldria saber el pes del propi suport de la bobina. Ara que tinc un parell de bobines acabades, apunto el pes de la bobina buida, i així de cara al futur sabré el que pesen. Ho deixo aquí al blog per si a algú li pot fer servei.

  • PLA Esencial fervi - 220 grams
  • PLA 850 sakata - 257 grams
  • PLA SmartFil - 245 grams
  • PLA Mastóner - 217 grams
  • PLA BQ 1kg - 219 grams

Previous Post Next Post