Relacionat amb l'última entrada, aprofito per a recomanar-vos una web sobre llibres. Gràcies a ella vaig descobrir el llibre "Ready Player One" entre d'altres que ja he llegit.

La web es diu BiblioEteca i es tracta del següent: et crees un compte d'usuari i afegeixes els llibres que has llegit i els nous que llegeixes a mida que ho vas fent, i els puntúes del 0 al 10. Quan ja has afegit uns quants llibres, la propia web et fa recomanacions sobre llibres que et podrien agradar, i he de dir que ho fa força bé. Quan tenia afegits uns quants llibres llegits, la web em recomanava altres llibres que ja havia llegit, però que encara no havia marcat com a llegits a la web.

Gràcies a aquesta pàgina, podeu descobrir llibres d'autors dels que no havieu sentit a parlar mai però que per temàtica tenen semblances amb altres que hagueu llegit i per tant us poden agradar.

[caption id="attachment_51" align="aligncenter" width="625"]Plana principal de la bibliioeteca{.size-large .wp-image-51 width="625" height="396"} Plana principal de la bibliioeteca[/caption]

Si us hi apunteu i voleu afegir-me com a amic, cliqueu aquest enllaç

Salutacions i bona navegació! (per la web)