Després d'acudir el 23 de juliol a l'stand que Oneplus va posar al moll de la fusta de Barcelona, dins de la gira Oneplus 3 euro tour que han esta fent per a ensenyar el producte, el mateix dia 24 em vaig decidir a comprar-lo, aprofitant un codi que em van donar que feia que em regalessin la carcassa de "pedra amb textura".
Fent la comanda el 24 de juliol em va arribar el dia 2 d'agost i ara, després de fer-lo servir uns dies deixo per escrit les primeres impressions.

D'entrada l'aspecte del telèfon m'agrada molt. I tot i que es força gran, es molt fi dels costats i fa de bon agafar. Amb la carcassa queda molt xulo també però costa una mica de fer-lo anar amb una sola mà.
oneplus3-davant{.size-medium .wp-image-412 width="220" height="300"} oneplus3-rere{.size-medium .wp-image-413 width="197" height="300"}

En l'apartat tècnic res a dir, els 6gb de memòria que duu, a dia d'avui són masses, però vist que les aplicacions cada cop ocupen més memòria, es millor tenir-ne de sobres de cara al futur. El processador no es queda curt tampoc i tot això fa que vagi molt fluït en l'ús del dia a dia. 

A nivell de conexions, trobo que la wifi va pitjor que amb el meu Nexus 5 anterior, a llocs allunyats del routet on amb el Nexus anava bé la connexió, amb l'Oneplus marca que té cobertura però no va fina. 

La càrrega de la bateria amb el carregador oficial es espectacular, en p9c menys d'una hora passes d'estar en bateria baixa a tenir-lo completament carregat. Fent servir altres carregadors amb altres cables usb tipus c, també rs carrega, però a un ritme més lent. 

Sobre la càmera no puc dir gran cosa, per mi una càmera de telèfon es un accessori i no l'utilitzo per a fer fotos de concurs, o sigui que trobo que fa bones fotos, però segur que no iguala una càmera "de veritat" 

A nivell de programari, fer el root és molt senzill, només cal activar a les opcions de desenvolupador el "desbloqueig d'OEM", reiniciar en mode fastboot i amb el telèfon connectat a l'ordinador executar fastboot oem unlock. Això fa un reinici als valors de fàbrica del telèfon i desbloqueja el gestor d'arrencada. Un cop fet això surt un missatge força lleig quan arrenca el telèfon avisant que està desbloquejat, a veure si en un futur el canvien.

activarDesbloqueigOEM{.aligncenter .size-medium .wp-image-417 width="169" height="300"}

Després d'això, només cal instal·lar el twrp amb el procediment estàndard fastboot flash recovery twrp.img i fer-lo servir per a instal·lar el root i xposed framework. El millor del cas es que fer això no invalida la garantia del fabricant.

Pel que he llegit, el fet de fer root no impedeix poder seguir actualitzant. Amb el Nexus cada cop que surtia una actualització havia de desinstal·lar l'xposed, treure el root i amb una mica de sort es deixava actualitzar. Quan hi hagi una nova actualització pel oneplus 3 faré una entrada sobre com l'actualitzo, així ho tindré per a futures referències.

Previous Post Next Post