Fa uns dies vaig demanar pels punts de la caixa l'altaveu bluetooth elbe, força a cegues perque no vaig ser capaç de trobar ningú que en parlés (ni bé ni malament) per internet.
Donada aquesta falta d'informació que em vaig trobar, he decidit escriure un breu article sobre les impresions que tinc sobre aquest giny (gadget en anglès), per si poden ser d'utilitat a algú.

[caption id="attachment_155" align="aligncenter" width="625"]Altaveu ELBE ALT-116-BT amb el telèfon al costat Altaveu ELBE ALT-116-BT amb el telèfon al costat[/caption]

Sobre la mida del altaveu, es aproximadament 2/3 l'alçada d'un got, i mes o menys el mateix diàmetre, ja fa un parell de setmanes que el tinc, i tot i que les especificacions técniques no son gaire bones, a l'hora de la veritat sona molt bé pel petit que es. Jo el faig servir majoritàriament quan soc a la cuina, en lloc d'una radio i fa el servei perfectament.

Es sincronitza per bluetooth amb el mòbil, la tauleta o l'ordinador, i ja es pot escoltar directament la música sense cap problema a través de l'altaveu, sense haver de fer cap cosa estranya.
Pujant el volum al màxim, es pot sentir perfectament d'una habitació a l'altra sense cap distorsió al so apreciable.

[caption id="attachment_157" align="aligncenter" width="709"]Altaveu ELBE AL-116-BT Mini Altaveu ELBE AL-116-BT Mini[/caption]

Resumint, un bon aparell per gastar els punts estrella de la caixa, o bé per comprar-lo pels 27€ que costa a amazon.

Previous Post Next Post