Després de l'entrada anterior, ja amb debian instal·lat i funcionant, encara no em funcionava la wifi, directament no em detectava la targeta de xarxa, tot i que al triar-la vaig anar amb compte amb això i es compatible amb iwlwifi.
Per tant, el primer a comprovar es que estigués instal·lat el modul iwlwifi, i ho estava, per tant toava buscar una altra opció. Després de buscar una mica per la xarxa, vaig trobar que feia falta instal·lar el firmware de l'iwlwifi, que a debian es un paquet anomenat firmware-iwlwifi, que està al repositori non-free. Per tant encara connectats a internet per cable cal fer els següents passos:

Editar el fitxer /etc/apt/sources.list i afegir non-free a la línia dels repositoris de debian, o bé fer-ho des de l'entorn gràfic amb l'Apper, anem a les opcions
apper-opcions
Aquí cal anar a la pestanya "Origen de programari", triar la línia del repositori de debian configurat a la instal·lació i clicar "Edita els orígens". Un cop fet això, marquem les caselles non-free i contrib, per tenir ja tots els repositoris, i acceptem.
apper-repos

Després de fer això, només cal buscar i instal·lar el paquet firmware-iwlwifi, i ja que estem aquí aprofitem per instal·lar el paquet bluedevil per tenir el bluetooth funcionant. Fet això i reiniciant, ja ens apareixeran les wifis al botò de la xarxa i el bluetooth a la safata del sistema.
wifis

Previous Post Next Post